El Cercle De La Mort

by Mandanga!

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
3.
01:27

credits

released December 28, 2014

tags

license

about

Mandanga! Barcelona, Spain

Mandanga! és el projecte paral·lel dels membres de Dissäpte fet per desconnectar del primer projecte de manera temporal i aportar noves inquietuts musicals i líriques.

La idea és fer punk/jarcó simple i directe sense complicacions, no pel fet de que siguem uns ineptes (en realitat, ens considerem uns virtuosos) sinó per exaltar la passió, la xerinola i el cinisme.
... more

contact / help

Contact Mandanga!

Streaming and
Download help

Track Name: El Cercle De La Mort
Han begut força, i ara volen beure sang. I un ve cap a mi amb un punyal, no s'han adonat que, tot i faltar-me un braç, tinc un às a la màninga, un cutter rovellat.

Moriré apunyalat al cercle de la mort!

Un tall al coll, està sentenciat, fent pena i fàstic suplica una última voluntat. Com que és allò a lo que un no s'hi pot negar, abans del toc de gràcia li tiro un crustó de pa.

Moriré apunyalat al cercle de la mort!
Track Name: Let's Face The Facts!
Vas fer una merda de grup sense saber cantar. En anglès fent el xungo, i m'hauria d'espantar? Quan fer pena és la vostra única virtut, ens ho passem millor quan ens ensenyeu el cul.

One, two, three, four...!

Imitant els grups que us flipen Pennywise, Youth of Today, però amb l'atlàntic pel mig, herois del Google Translate, voleu arribar a més gent, ni aquí ni allà se us entén. Si us flipa tant l'anglès foteu el camp als States.

Let's tell the truth!
Ets tonto del cul!
Let's face the facts!
Ets idiota, no ho saps?
Let's tell the truth!
Ets tonto del cul!
Let's face the facts!
Ets idiota, ja ho saps!
Track Name: Plorar
No és aquí on voldria estar, si no envoltat d'amics de veritat. Tothom borratxo i algun morat. Quan vulgui baixo els escales i a sobar.

I vaig plorar i ho tornaria a plorar, sou una puta merda! Jo ara ja ho bec clar.

No és aquí on voldria estar, sino dormint al teu costat, no hem begut res, ni se'ns ha fet tard. A quarts de 8, esmorzar vegà i fotre el camp.

I vam plorar, i ho tornariem a plorar, molts cops eres insuportable, però et vas fer estimar.

Podrem parlar del nostre malestar, de la penya que ens fot grima i mania, agafar una birra i brindar. Podrem parlar de tot lo guai que ens ha passat, servir un altre puto gintònic de litre, remanar-lo amb el dit i brindar.